Spring, The Ben Centre

Below are the hours and sessions being offered by this nursery:

 

600 hours – TERM TIME ONLY

Up to 15 hours 50 minutes per week

SESSION TIMES SESSION LENGTH
MORNING 8.30 - 11.40 3 hours 10 minutes
AFTERNOON 13.00 - 16.10 3 hours 10 minutes
FULL DAY 08:30 - 14:50 6 hours 20 minutes

 

1140 hours – TERM TIME ONLY 

Up to 30 hours per week

SESSION TIMES SESSION LENGTH
MORNING 8.00 - 13.00 5 hours
AFTERNOON 13.00 - 18.00 5 hours
SHORT DAY 08:30 - 14:30 6 hours
FULL DAY 8.00 - 18.00 10 hours

Please click here to go to The Moray Family Information Page

Please click here to go to the Information for Parents page

Rate this Page