VIP Childcare

Below are the hours and sessions being offered by this nursery:

 

600 hours – TERM TIME ONLY

Up to 15 hours 50 minutes per week

SESSION TIMES SESSION LENGTH
MORNING 8.30 - 11.40 3 hours 10 minutes
AFTERNOON 13.00 - 16.10 3 hours 10 minutes
PART DAY 8:30 - 14:50 6 hours 20 minutes

 

1140 hours - TERM TIME

Up to 23.75 hours per week

SESSION TIMES SESSION LENGTH
PART DAY 10.00 - 16.00 6 hours
PART DAY 8.30 - 14.30 6 hours

 

1140 hours - YEAR ROUND

Up to 30 hours per week

SESSION TIMES SESSION LENGTH
MORNING 8.30 - 13.00 4 hours 30 minutes
AFTERNOON 12.00 - 16.30 4 hours 30 minutes

Please click here to go to The Moray Family Information Service page

Please click here to go to the Information for Parents page

Rate this Page